Despre Revosteel

Povestea noastră a început acum 4 ani când am realizat proiectat și realizat primele poți și balustrade cu un design unic în România.

Întrebări frecvente

section-6c7c018
Suntem producători de confecții metalice: porți metalice, garduri metalice, scări metalice interioare și exterioare, balustrade metalice, copertine metalice, mobilier metalic și diverse confecții metalice.
Strada Câmpina nr. 62, Cluj Napoca.
În primul rând pentru că îți putem proiecta produsul înainte de executare. Astfel, vei vedea cum va arăta lucrarea înainte să ne apucăm de treabă. În al doilea rând, vei lucra cu o echipă de profesioniști, care îți vor oferi servicii și produse de calitate.
Telefonic la 0751 498 604, prin email la info@revosteel.ro sau pe pagina noastră de Facebook. Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm cu alegerea modelului care ți se potrivește.
Printr-un simplu telefon la 0751 498 604 sau email la info@revosteel.ro vei afla toate detaliile despre produsele și serviciile pe care le oferim.
Ne apucăm de lucru de îndată ce am stabilit toate detaliile dorite cu tine (inclusiv măsurători). Timpul de livrare poate varia în funcție de complexitatea produsului. În medie poate dura între 10 și 15 de zile lucrătoare.
Produsele noastre sunt realizate din oțel, inox și aluminiu de cea mai buna calitate.
Se zice ca "e bine sa masori de trei ori înainte să tai odată". Noi spunem că e bine să proiectezi odată înainte să te apuci de măsurat. Procesul de proiectare a lucrării se face într-un soft specializat, în funcție de preferințele și nevoile clientului. Schițele sunt atât în format 2D, cât și în 3D.
Absolut. Discutăm în detaliu fiecare aspect la care ai neclarități și te ajutăm să-ți alegi produsul dorit înainte să trecem la proiectarea lui.
Protectia oferita produselor noastre este realizată prin: șablare, zincare, grunduire și vopsire în camp electrostatic, pentru a oferi produsului o durată mai îndelungată de viață.
Sigur. Produsele noastre se pot achiziționat pe rând sau în rate. Vom stabili de comun acord acest aspect.
Montajul este inclus în preț și se va executa de către o echipa specializată.
Sigur. Avem și sisteme de automatizare, de o calitate superioară. În plus îți oferim și o garanție de 3 ani!
Vom stabili prețul final în funcție de model și dimensiunile pe care le aveți.
Ai opțiunea de a plăti cash sau cu cardul.
Sigur. Pentru orice lucrare oferim garanție 2 ani.
contact-fields
contact-fields

Ai o întrebare?

Pentru Revosteel

Despre noi

Povestea noastră a început acum 5 ani când am realizat proiectat și realizat primele porți, garduri și balustrade de metal, cu un design unic în România.

Contactează-ne

Abonează-te la newsletter

Află ultimele noutăți