Despre Revosteel

Povestea noastră a început acum 4 ani când am realizat proiectat și realizat primele poți și balustrade cu un design unic în România.

Proces lucru

section-ef09f4f

Debitare plasmă-jet de înaltă precizie sau laser

În procesul de debitare cu plasmă se folosesc 2 gaze: gaz plasmogen și gaz de protecție, având un rol important în calitatea produselor debitate.

Pentru construcția portilor folosim accesori de feronerie (manere, broască ,butuc ,balamale reglabile zincate sau cu rulment conic cu gresor oferind o ușoară utilizare la închiderea și deschiderea porților. Totodată oferind și o rezistență mare în timp, nefiind afectate de intemperiile meteo).

https://www.revosteel.ro/wp-content/uploads/2021/04/taiere_laser-800x500.jpeg
section-f813942
https://www.revosteel.ro/wp-content/uploads/2021/04/proces_sudare-800x500.jpeg

Sudarea

Procedeul principal de sudare utilizat în producția de confecții metalice este (MIG-MAG).

Următoarele două fiind (WIG-TIG) și (MMA) cu electrod invelit. Astfel, se obțin suduri continue fără pori sau imperfecțiuni, cu un aspect plăcut ochiului. Stropii de sudura sunt eliminați deoarece cu ajutorul unei soluții anti-strop.

section-65113e9

Vopsirea

Dintre toate procesele, vopsirea este un element cheie ce se realizează în câmp electrostatic, respectându-se cu strictețe toate standardele de pregătire a pieselor ce urmează sa fie vopsite (îndepărtarea și curățarea tuturor impurităților) obținându-se o suprafață precum oglinda.

https://www.revosteel.ro/wp-content/uploads/2021/04/vopsire_metal-800x500.jpeg
section-8e5a3b4
https://www.revosteel.ro/wp-content/uploads/2021/04/zincare_proces-800x500.jpeg

La cerere

Vă oferim posibilitatea de zincare a materialelor din fier. Zincarea este un proces termic de protecție anti-corozivă a metalelor fiind scufundate într-o baie de zinc la o temperatura de 445-460 °C.

Zincarea corectă se face printr-un proces de pre-tratament al pieselor ce consta în imersarea pieselor dintr-o serie de bai în vederea pregatirii. Acest proces asigura cel mai lung ciclu de viață pentru o protecție anti-corozivă a oțelului. Stratul protector rezultat după această intervenție rezista 70 de ani în mediul rural și 20-30 în mediul urban.

Despre noi

Povestea noastră a început acum 5 ani când am realizat proiectat și realizat primele porți, garduri și balustrade de metal, cu un design unic în România.

Contactează-ne

Abonează-te la newsletter

Află ultimele noutăți