Despre Revosteel

Povestea noastră a început acum 4 ani când am realizat proiectat și realizat primele poți și balustrade cu un design unic în România.

Servicii

section-8b5d461

SERVICII REVOSTEEL

Revosteel își tratează clienții cu respect deosebit, oferindu-le produse premium, la comandă, în funcție de preferințele acestora. Produsele sunt confecționate în atelierele noastre, din materiale de cea mai bună calitate. Suntem axați pe produsele debitate laser dar și pe cele din fier forjat și inox, oferind următoarea gamă

section-efbe90b

SCĂRI METALICE

Având o experiență de peste 5 ani, echipa noastră realizează scări metalice de interior și exterior, cu materiale de înaltă calitate.

Vezi portofoliu
section-c59092f

Serviciile noastre includ

TRANSPORT
MONTAJ

Vă ținem la curent cu tot procesul, prezentându-vă vizualizarea lucrării finale în format 3D, eliminând astfel posibilitatea unei lucrări care sa nu fie pe placul dvs.

În procesul tehnologic de execuție, folosim oțeluri cu un conținut scăzut de carbon, având o mare rezistență în timp, fiind neatinse de rugină.

Despre noi

Povestea noastră a început acum 5 ani când am realizat proiectat și realizat primele porți, garduri și balustrade de metal, cu un design unic în România.

Contactează-ne

Abonează-te la newsletter

Află ultimele noutăți